Vetőgépek

Kuhn Maxima 2 pneumatikus szemenkénti vetőgép

A vetőgépbe fektetett beruházás kulcsfontosságú eleme minden gazdaságnak. A KUHN szemenkénti vetőgép családja széles választási lehetőséget biztosít a váz kialakításának és felszerelhetőségének tekintetében, így egyszerűen illeszthető bármely körülményhez. Vetőelemeinek tervezési elve a használat során tapasztalható maximális kényelem: beállításának egyszerűsége és könnyű üzemeltetése a körültekintő tervezés eredménye. Erős felépítés és kiváló stabilitás jellemzi munka közben, aminek eredménye a pontos magelhelyezés.

Bővebben

Kuhn Premia vetőgép

Mechanikus gabonavetőgépek hosszú múltra visszatekintő gyártása során szerzett tapasztalat felhasználásával kifejlesztett új Kuhn Premia vetőgép.

Bővebben

Kuhn pneumatikus vetőgépek

A vetőgépbe fektetett beruházás kulcsfontosságú eleme minden gazdaságnak. A KUHN szemenkénti vetőgép családja széles választási lehetőséget biztosít a váz kialakításának és felszerelhetőség tekintetében, így egyszerűen illeszthető bármely körülményhez.
Vetőelemeinek tervezési elve a használat során tapasztalható maximális kényelem: beállításának egyszerűsége és könnyű üzemeltetése a körültekintő tervezés eredménye.
Erős felépítés és kiváló stabilitás jellemzi munka közbe, aminek eredménye a pontos magelhelyezés.

Bővebben

Kiemelt partnereink