KUHN

Kuhn Optimer+ tárcsák

Függesztett és vontatott kivitelű gépek 3 és 7,5 méteres munkaszélességben érhetők el, a sekély mélységű talajművelés által támasztott agronómiai követelményeknek megfelelően.

Bővebben

Kuhn GMD tárcsás fűkaszák

Figyelemre méltó munkasebesség, nagyteljesítményű kaszálás. A GMD tárcsás fűkaszával a termelők új életstílust és semmivel sem összehasonlítható kényelmes használatot fedezhetnek fel.

Bővebben

Kuhn Cultimer kultivátorok

A megfelelő minőségű tarlóápolás kulcsfontosságú eleme a modern talajművelésnek. A KUHN Cultimer gépcsaládja megoldást kínál minden helyzetben.

Bővebben

Kuhn Challanger vontatott váltvaforgató ekék


A Challenger család kétség kívül a legnehezebb körülmények közé tervezett eke, nagy teljesítményű traktorok munkaeszköze. Az eketestek nagy száma a legnagyobb munkateljesítmény elérését teszi lehetővé

Bővebben

Kuhn Maxima 2 pneumatikus szemenkénti vetőgép

A vetőgépbe fektetett beruházás kulcsfontosságú eleme minden gazdaságnak. A KUHN szemenkénti vetőgép családja széles választási lehetőséget biztosít a váz kialakításának és felszerelhetőségének tekintetében, így egyszerűen illeszthető bármely körülményhez. Vetőelemeinek tervezési elve a használat során tapasztalható maximális kényelem: beállításának egyszerűsége és könnyű üzemeltetése a körültekintő tervezés eredménye. Erős felépítés és kiváló stabilitás jellemzi munka közben, aminek eredménye a pontos magelhelyezés.

Bővebben

Kuhn Premia vetőgép

Mechanikus gabonavetőgépek hosszú múltra visszatekintő gyártása során szerzett tapasztalat felhasználásával kifejlesztett új Kuhn Premia vetőgép.

Bővebben

Kiemelt partnereink