Változás a magyar traktorpiac forgalmazóinak körében

2016 októberében az Argo Tractors és az IKR Gépkereskedelmi Kft. között szerződés jött létre, melyben az IKR Gépkereskedelmi Kft. kizárólagos importőri státuszt kapott Magyarország szinte teljes területére, négy megyét (Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg) kivéve, és saját hálózatában megkezdte a McCormick traktorok forgalmazását.

Az Argo Tractors Olaszországban bejegyzett cég, évi 22 ezer traktort gyárt, négy olaszországi gyárában készülnek a McCormick, Landini és Valpadana márkájú gépek. Hazánkban a Valpadana gépeket az érdi DAP Kft., a McCormick márkát pedig az IKR Gépkereskedelmi Kft. forgalmazza a jövőben.

Az Argo Tractors központjában az olaszországi Fabbrico-ban jelentős fejlesztéseket hajtottak végre, mind a gyártósor gépeiben, mind pedig kutatás-fejlesztési központban.

A McCormick egy történelmi márka, 1831-ben alapították Észak-Amerikában, mindig is egyet jelentett a megbízhatósággal párosuló, magas műszaki színvonallal. Ma már a világhírű német ZF hajtáslánc kerül a csúcs modellekbe, és a beépített motorok is – Perkins, Iveco – a motor gyártás felső szintjét képviselik. A modell választék 35-300 Le teljesítményig terjed.

Az IKR Gépkereskedelmi Kft., az IKR hagyományok folytatója, az egész ország területén vevőbarát, színvonalas szervízszolgáltatást nyújt, természetesen magas szintű alkatrészellátással együtt.

A McCormick traktorok vásárlói többféle finanszírozási lehetőség között válogathatnak, melyek közül különösen érdekes a három-négy éves McCormick használt traktorok visszavásárlásán és a teljes futamidő alatti garancián alapuló konstrukció.

Tekintse meg McCORMICK traktor kínálatunkat! >

Kiemelt partnereink